Zondag 12 mei Regionale Vogeldag

Na het succes van vorig jaar kon het niet anders: op zondag 12 mei organiseren we wederom een Regionale Vogeldag bij het Landje van Gruijters en Fort Benoorden Spaarndam. We doen dit onder de titel 100% Kluut. De dag zal gevuld zijn met excursies, lezingen, tentoonstellingen, rondleidingen en veel andere activiteiten en informatie over vogels. De hele dag van vogels genieten in en om een prachtig landschap! Een extra bijzondere Moederdag vieren op een extra bijzonder evenement! Leuk voor het héle gezin.

De organisatie van deze dag is een samenwerking tussen:
– IVN Zuid-Kennemerland
– Vereniging Behoud De Hekslootpolder
Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland

Meer informatie zoals tijden en locaties vindt u door op de betreffende linken van de organisaties te klikken.