Uitnodiging prov. NH, Wezenlijke Waarden en Kenmerken (WKW) van de Natuurnetwerk Nederland (NNN) gebieden

Graag nodig ik u uit deel te nemen aan een consultatie- en informatiebijeenkomst over de balans tussen natuur en recreatie. Wij willen u betrekken bij het traject rond de beschrijving van de Wezenlijke Waarden en Kenmerken (WKW) van de Natuurnetwerk Nederland (NNN) gebieden in de provincie Noord-Holland.

De druk op de natuur in onze provincie is groot en daarom is het nodig dat we deze zo goed mogelijk beschermen. Diezelfde natuur is ook de plek om te ontspannen en te recreëren. De uitdaging is om natuur en recreatie in goede balans naast elkaar te laten bestaan. Door goed te zorgen voor de natuurlijke waarden, deze goed te laten beheren en waar mogelijk te versterken en door mensen te laten recreëren en genieten van de natuur.

We organiseren de bijeenkomst op drie verschillende locaties.
U kunt zich hier aanmelden voor een van de bijeenkomsten. Noteer alvast de datum in uw agenda, het programma volgt medio maart.

  • Texel, dinsdag 27 maart 2018 van 12.30-15.30, locatie Ecomare
  • Haarlem, donderdag 29 maart 2018 van 9.30-12.30, locatie Huis Leyduin
  • Castricum, donderdag 29 maart 2018 van 15.30-17.30, locatie De Hoep

Met vriendelijke groet,

Adnan Tekin
Gedeputeerde

zie ook nieuwspagina  en aanmelden voor de informatiebijeenkomst met volgende link